DAGLIG VERKSAMHET MED MÖJLIGHETER FÖR ARBETSTAGARE

Hos oss hittar du alternativ!

 ”Möjlighet” är ordet som vi vill förmedla till alla som kommer till oss på Kamgarn. Här skall det alltid finnas potential att utvecklas och växa, med meningsfulla arbetsuppgifter som du känner stolthet över.

Aktivitetshuset Kamgarn

I vårt aktivitetshus Kamgarn kan du få utlopp för din lite mer kreativa sida. Här finns många olika verksamheter att välja på, bl a: Hunddagis, skaparverkstad, café, snickeri, servicegrupp och ett datortek. Här har du möjlighet att prova på, för att till slut hitta det du helst vill syssla med. På torsdagar har vi vårt musikcafé med allsång och gott kaffe med hembakat från Cafét. På redaktionen i datagruppen ger vi också ut en egen tidning ”Kamgarnstidningen”.

Hos oss har du möjlighet att känna på arbetslivet utanför Kamgarn, vilket vi tycker är viktigt. När du är redo att ta ytterligare ett steg i din utveckling, hjälper vi dig gärna att hitta praktikplats på företag runt om i Borås.

Att vara arbetstagare

Att vara arbetstagare på Kamgarn skall innebära trygghet. Du skall alltid känna att din arbetsdag är rolig, givande och utvecklande med meningsfulla arbetsuppgifter. Vi är självklart öppna för önskemål, vilket kan resultera i att du arbetar i olika verksamhetsgrupper.

På vår arbetsplats strävar vi alltid efter att följa värdeordet ”möjlighet”, där dina egna förutsättningar får lov att styra.

Dina handledare

Våra handledare på Kamgarn arbetar efter ett professionellt förhållningssätt, där du som arbetstagare alltid sätts i första rummet. Lika viktig är förstås din och vår arbetsmiljö, där vi tillsammans gör Kamgarn till en trevlig arbetsplats.

Aktivitetshuset Kamgarn