Jobba hos oss

Våra kunder ska leva ett gott liv vilket innebär att vi ställer höga krav på vår personal. Innan anställning får du gå bredvidgång vid minst två tillfällen. Detta för att både du och kunden ska känna att ni fungerar tillsammans. Vi strävar också efter att anställa personer med relevant utbildning.  Alla lämnar även in ett utdrag ur belastningsregistret. Vid rekrytering får du först en introduktion som innehåller praktiska moment såsom arbetstid, schema, sekretess, lex Sarah, tillbud och arbetsskada. Vi arbetar med personlig assistans- det innebär att du som kund alltid bestämmer vem som ska anställas hos just dig.

Semestervikarier – nu är rekryteringen igång!

Vi söker dig som vill hjälpa en medmänniska att kunna leva ett gott liv. Vi erbjuder ett gott arbetsklimat, god introduktion och personlig kontakt. Du som söker bör vara trygg i dig själv och tycka om att arbeta med människor.

Du har en förmåga att kunna läsa av människor och är lyhörd inför deras behov. Om du har utbildning inom LSS är det meriterande, men störst vikt sätts på personlig lämplighet/personkemi.

Kamgarns Aktivitetshus

Nina Carlberg       033-480344

7H Personlig Assistans

Ann Johlbring        033-480370
Alexander Kullander 033-480373

Trygg personal

Som anställd hos oss ska du känna dig trygg i din yrkesroll. Hos oss får du det stöd du behöver för att utvecklas. 7H Assistans och Kamgarn fokuserar på individens möjligheter och det omfattar såväl våra medarbetare som våra kunder och deltagare! Medarbetarna omfattas av kollektivavtal, vi är ett seriöst företag och vi värnar om våra kunder och våra anställda.