Aktuellt

Här har vi samlat våra senaste nyheter så att du lätt kan se vad som händer. Har du några frågor och funderingar är det bara att kontakta oss. 

Välkomna!

Vid frågor ring skaparverkstan på 033-480376.

Nya kollektivavtal för Personlig Assistans och Daglig Verksamhet

Nya kollektivavtalet för Personlig Assistans är klart!

7H Assistans har avtal med Kommunal via vårdföretagarna, som är vårt arbetsgivarförbund. En del mindre förändringar har skett. Löneavtalet gäller från 2021-02-01 och sträcker sig till 2023-06-30.  Lönerevision sker även 220630.

Kollektivavtal-vardforetagarna-2021-2023.pdf (assistanskoll.se)

Nya kollektivavtalet för Daglig Verksamhet är klart!

SHS Omsorger har kollektivavtal med Kommunal via vårdföretagarna, som är vårt arbetsgivarförbund. En del mindre förändringar har skett. Avtalet gäller från den 1 januari 2121 till 31 maj 2023. Pingsten räknas inte längre som en storhelg. Höjningen av lönerna sker vid två olika tillfällen under perioden. För mer information om avtalet- hör med din närmsta chef.

COVID -19

Nu har flera av vår personal både inom assistansen och på vår dagliga verksamhet fått dos 1 av vaccinet. Alla behöver fortsätta följa de allmänna råden, oavsett om man är vaccinerad eller inte.

Vi behöver fortsätta att skydda varandra ett tag till

Det är fortfarande en stor smittspridning i samhället.

Det är viktigt att du som arbetar inom vård och omsorg, oavsett om du är vaccinerad eller inte vaccinerad, fortsätter följa råden om att:

  • stanna hemma om du har symtom
  • hålla avstånd till andra människor
  • tvätta händerna ofta.

För fullständiga, aktuella rekommendationer och föreskrifter

Folkhälsomyndigheten uppdaterar informationen löpande utifrån kunskapsläget och nivån på smittspridningen i samhället.

 

Filmer och bilder om hur vi kan hjälpas åt för att stoppa smittspridning av covid-19.

Filmer och bilder om covid-19 — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se)

 

Önskas information om planeringen av vaccinationer hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten och Regionerna.

 

Information om vaccination

Starten har gått, och under våren kommer vi att vaccineras enligt Folkhälsomyndighetens turordning.  Vi är tacksamma för att så många vill vaccinera sig! Vaccineringen innebär inte att vi kan slappna av, vi måste fortfarande hålla avstånd, tvätta händerna noga och använda visir på jobbet!

Vi lämnar löpande information om vaccinering och Covid-19 så fort vi får veta mer.

Håll i och håll ut!

Nya logotyper till våra verksamheter

I samband med att vi förnyade vår hemsida så passade vi även på att förnya våra 2 logotyper som vi har för våra verksamheter. Detta för att vi ville att de skulle kännas som att de mer hörde ihop. Precis som vi känner här hos oss. Precis som med hemsidan så är det DigitalAid (www.digitalaid.se) som har tagit fram dessa logotyper.

7h Assistans nya logga

Aktivitetshuset Kamgarns nya logga

Ny hemsida klar!

Vi kan nu glädjande visa upp vår nya hemsida! Det är DigitalAid som har skapat denna. Vi hoppas att ni tycker om den lika mycket som vi gör. Om det är något ni saknar sedan tidigare eller har andra frågor om den så är det bara att kontakta oss så hjälper vi er gärna.

Dagliga verksamheten Kamgarn öppnar upp igen!

Ett beslut om öppning är fattat av politiken i Borås Stad, vilket innebär att vi öppnar upp vår dagliga verksamhet Kamgarn igen från och med 31/8-20 vilket vi är väldigt glada över. Välkomna till oss igen!