Aktuellt

Här har vi samlat våra senaste nyheter så att du lätt kan se vad som händer. Har du några frågor och funderingar är det bara att kontakta oss. 

Vattendagen

Hej

Välkommen till årets folkfest i Borås. Passa på att ta med dig kompisar, kollegorna eller familjen till någon av våra roliga aktiviteter, anmäl er till Flottrace, Swim-run, SUP-race eller Viskan Open Water.

För den som vill ta det lite lugnare så har vi även att man kan prova på vattengympa gratis i Stadsparksbadet. Glöm inte att anmälan dig via formuläret nedan, då det är begränsat antal platser. I mån av plats så kan man även anmäla sig samma dag på plats.

Vattendagen är ett familjearrangemang och det kommer att finnas utställare, uppvisningar och mycket mer. För anmälan till tävlingarna eller vattengympan så följ någon av nedanstående länkar, för övriga frågor så är det bara att kontakta någon av oss på Korpen Borås. Hoppas vi ses!

Hemsida och tävlingar:

https://viskanopenwater.se/

Vattengympa anmälan:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

Välkomna! Korpen Borås

7H Assistans är på utvecklingsdagar!

Nu är 7H Assistans på utvecklingsdagar!
Vi kommer bland annat att förkovra oss i hjärnans mysterier genom att lyssna till Lena Skogholms föreläsning om bemötandekoden, ha tipspromenad, träffas och umgås och lyssna till Glada Stjärnor som uppträder på kvällen!
Vi hoppas på givande och trevliga dagar!
Varmt välkomna!

Välkomna!

Vid frågor ring skaparverkstan på 033-480376.