FRISKVÅRD MED MENTAL OCH KROPPSLIG BALANS

Vårt friskvårdscenter är till för alla, även för dig som inte är kund eller anställd hos oss.


Hitta din inre styrka!

”Egentligen är allt enkelt” Lyssna inåt till vad du behöver och mår bra av. Att återskapa harmoni handlar mycket om att äta nyttigt, dricka vatten, röra på sig, andas rätt, sova gott och att skapa en god balans mellan arbete och fritid. – men ibland behöver vi alla hjälp!

Sinnesro friskvårdscenter

På Sinnesro friskvårdscenter kan du som brukare och arbetstagare på Kamgarn ta del av ett antal tjänster. Vi erbjuder samtalsverksamhet, taktil stimulering, klippning och en viss skönhetsvård. Som personal / arbetstagare kan du ta del av våra sinnesrum, samtalsrum, bastu och massagefåtölj.

Utveckla dina sinnen. Unna dig själv en stunds avkoppling och en ärlig chans att hitta dina inre krafter.

Assistenter och anhöriga

Även anhöriga till brukare och arbetstagare, kan ta del av alla våra tjänster på Sinnesro friskvårdscenter till ett bra pris.

Våra terapeuter och instruktörer

Vår friskvårdspersonal är välutbildad och har dokumenterad utbildning inom: Taktil stimulering, samtalsverksamhet, och frisöryrket.

Sinnesro

VI ERBJUDER

Taktil stimulering

Skapa balans mellan aktivitet och vila med taktil stimulering. En behandlingsform med lätt och mjuk beröring som sänker halten av stresshormon samt frisätter kroppens eget lugn-och-ro-hormon oxytocin. Lämpar sig väl för den som vill komma ner i varv, sova bättre eller har kronisk värk som t ex fibromyalgi.

Samtalsverksamhet

Sinnesro har en samtalsverksamhet, där man kan få en samtalskontakt eller vara tillsammans i en samtalsgrupp.

Klippning

Dam- och herrklippning, tvätt med hårbottenmassage, plockning och färgning av ögonbryn. Färgning av ögonfransar. Fotbad med fotmassage Fotsulor har tusentals nervtrådar med förbindelse till andra delar av kroppenoch fungerar även som en slags stötdämpare. Ett fotbad med fotmassage tar bort  spänningar och gör ditt steg lättare. Gör dina fötter glada!

Sinnesro